Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi weet het zeker: 'Op dit moment is hij de beste verdediger ter wereld'

Laatste update:

"Ik vind hem op dit moment de beste verdediger ter wereld. Hij speelde geweldig en is in mijn ogen de Man of the Match", zei Messi tegenover Telemundo. Bondscoach Lionel Scaloni kon zich wel vinden in de woorden van zijn aanvoerder. "Ik heb geen woorden om zijn wedstrijd te beschrijven. Tijdens thuiswedstrijden moedigen mensen hem aan, dan denkt hij dat hij He-Man is en maakt hij sprints van zeventig meter. Hij is een fantastische centrale verdediger en speelde een geweldige wedstrijd."

"Hem achter me hebben is het beste wat me kan overkomen", vervolgde Messi. "Hij dwingt me namelijk altijd om naar voren te gaan, omdat hij altijd één-op-één wil spelen tegen zijn tegenstander. Ik ben er gewend aan geraakt om niet meer achterom te kijken en dat is heel fijn voor een aanvallend ingestelde speler."

Bij Tottenham Hotspur, waar Romero dit seizoen werd benoemd tot vice-captain, vormt hij een centraal duo met Micky van de Ven. De ploeg van coach Ange Postecoglou is sterk aan het seizoen begonnen en bezit met tien punten uit vier duels momenteel een tweede plaats. Voor de Argentijnse verdediger is het zijn vierde seizoen in de Engelse hoofdstad.

Meer nieuws

Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
95
Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
6
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
16
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties