Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi zit niet te wachten op Özil en dringt aan op andere sterspeler'

Laatste update:

Özil is komende winter voor een relatief laag bedrag op te halen in het Emirates Stadium en kan komende zomer wellicht transfervrij worden overgenomen. Volgens Diario Gol wil Messi echter niet zien dat de 29-jarige Özil verkast naar het Camp Nou. De sterspeler van de Catalanen zou opteren voor een jonger talent zoals de 25-jarige Philippe Coutinho van Liverpool.

Messi zou zijn mening al hebben gedeeld met president Josep Maria Bartomeu en trainer Ernesto Valverde. "Messi ziet Özil als een oude speler. Als Coutinho in januari niet kan worden gehaald, dan is het volgens Messi beter om te wachten tot juni om nog een poging te wagen", zo klinkt het. De Argentijn zou weinig rek zien in Özil en zou ook twijfels hebben over zijn wisselvalligheid en fitheid.

Wie zou jij een betere aankoop voor Barcelona vinden?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
0
PSV bevestigt nieuwe deal voor Ismael Saibari: 'We slaan een mooie slag'
45
'Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson zat op tribune bij andere CL-ploeg'
7
Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
2
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
13
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties