Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mesut Özil-soap wekt grote ergernis: 'Ik wil zijn naam niet eens noemen'

Laatste update:

In de optiek van Campbell beschikt Arsenal ook zonder Özil nog steeds over voldoende creativiteit in aanvallend opzicht. "Daar is helemaal geen discussie over", verklaart de voormalig aanvaller van the Gunners rondom het Europa League-duel met Dundalk (3-0) in de Engelse media. "Ik wil zijn naam (die van Özil, red.) niet eens noemen. Het is van cruciaal belang dat er nog steeds spelers zijn die iets kunnen creëren, al is het spel van de afgelopen tijd niet om over naar huis te schrijven."

Terwijl Mesut Özil de show steelt op Twitter, haalt Erkut Sögüt genadeloos uit

De zaakwaarnemer van de middenvelder heeft geen goed woord over voor Arsenal-manager Mikel Arteta.Lees artikel

"In het begin van het seizoen was de noodzaak er helemaal niet om de gepasseerde speler (Özil, red.) terug te halen, maar nu het elftal niet geweldig presteert klinkt de roep om zijn terugkeer steeds luider. Ik ga daar echter niet in mee", zo benadrukt Campbell op stellige wijze. "Arsenal in vorm is in staat om kansen af te dwingen en te scoren. Elk team heeft het moeilijk als de vorm ontbreekt, dat staat niet op zichzelf."

Özil liet zich eerder deze maand in duidelijke bewoordingen uit over zijn netelige situatie bij Arsenal. "Ik ben enorm teleurgesteld dat ik vooralsnog niet sta ingeschreven voor de Premier League dit seizoen. Toen ik in 2018 een nieuw contract tekende, heb ik plechtig mijn loyaliteit en trouw aan de club beloofd. Het doet me verdriet dat dit niet van twee kanten komt. Ik ben er nu achter gekomen dat loyaliteit vandaag de dag ver te zoeken is. Ik heb altijd geprobeerd positief te blijven, week in, week uit. Altijd met de hoop op een kans om terug te keren in de selectie. Dat is waarom ik me tot nu toe stilgehouden heb", zo bracht Özil naar buiten via zijn social media-kanalen.

Mesut Özil verdient een tweede kans bij Arsenal

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
2
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
15
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
50
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
3
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties