Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mesut Özil tweet in foutloos Nederlands: 'Veel succes, draag het met trots'

Laatste update:

Op Twitter schreef de aanwinst van Go Ahead dat hij trots is op zijn transfer. "Heel veel zin om het speciale nummer 10 te dragen in De Adelaarshorst en natuurlijk de andere stadions", zei Eyibil. Özil reageert maandagavond met bemoedigende woorden op zijn tweet, in het Nederlands: "Veel succes bij Go Ahead Eagles! Draag het nummer 10 met trots! :)"

Özil is net als Eyibil een geboren Duitser met een Turks paspoort. De negentienjarige aanwinst van Go Ahead heeft een soortgelijke speelstijl en is daarom in het verleden weleens vergeleken met de 92-voudig international van Duitsland. Bovendien zitten ze allebei bij hetzelfde managementbureau: Family & Football. Eyibil, zelf international van Duitsland Onder-19, vertelde in maart in een interview met Fotomaç dat hij zich gevleid voelt door de vergelijkingen met Özil.

"Mesut Özil is een geweldige voetballer. Ik heb hem dit jaar ontmoet in Londen en het voelt goed dat mijn naam in één adem met de zijne wordt genoemd", zei de jongeling. "Natuurlijk haal ik daar motivatie uit om nog beter te worden. Ik voel er geen extra druk door. De mensen die de vergelijking maken, wijzen me alleen maar op mijn potentieel. Het gevoel dat ik ervan krijg is niet druk, maar trots."

Eyibil speelde bij Mainz als nummer 10 en ziet Özil als een van zijn idolen. "Er zijn twee spelers die ik beschouw als mijn voorbeeld: Lionel Messi en Mesut Özil. Hoewel hun speelstijl ietwat verschilt, ben ik fan van allebei. Het zijn speciale spelers." Eyibil werd maandag door technisch manager Paul Bosvelt van Go Ahead omschreven als een 'talentvolle, linksbenige speler met creativiteit'.

Meer nieuws

Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
0
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
3
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties