Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met dat antwoord van Advocaat kan een jonge speler natuurlijk niks'

Laatste update:

Van Overeem keert komende zomer terug in Alkmaar, waar hij een kans krijgt in de selectie van trainer John van den Brom. De middenvelder kreeg vorig seizoen te maken met een trainer die het niet in hem zag zitten: Dick Advocaat. Een situatie die hij in zijn prille loopbaan nog nooit had meegemaakt. Van Overeem ging opeens met een zuur gevoel naar de club. "Ik voelde: ik kan nóg zo goed trainen, ik kom toch niet dichterbij", citeert het Algemeen Dagblad.

Van Overeem stapte op Advocaat af en vroeg wat hij moest verbeteren om wél een kans te krijgen. "'Meer ervaring,' was zijn antwoord. 'Want je hebt een international voor je en een speler met meer dan tweehonderd eredivisieduels achter zijn naam.' Maar met dat antwoord kan een jonge speler natuurlijk niks." Van Overeem is benieuwd wat voor rol hij komend seizoen bij AZ gaat vervullen. Gertjan Verbeek zag in hem een controleur, bij FC Dordrecht is hij vanwege zijn energie om meters te maken meer een loper. "Het moest nog blijken of ik de Eredivisie ook fysiek aan kan. Die ervaring heb ik nu. Daarom ben ik nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet."

Joris van Overeem is goed genoeg voor AZ

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties