Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met deze ploeg gaat Barcelona LaLiga winnen, dat kan ik wel zeggen'

Laatste update:

"Ik ben heel blij met deze transfer. Lewandowski is een geweldige spits. Hij heeft heel veel eigenschappen, verschillende eigenschappen. Daarnaast werkt hij er ontzettend hard voor. Barça miste een doelpuntenmaker. Die hadden ze nodig en nu hebben ze er een", aldus Stoichkov. Lewandowski maakte in het afgelopen seizoen 48 goals in alle competities voor Bayern München. Bij Barcelona waren Memphis Depay en Pierre-Emerick Aubameyang gezamenlijk topscorer met beiden slechts dertien goals.

Barcelona is al sinds 2019 geen landskampioen meer geworden in Spanje, maar volgens Stoichkov gaat Lewandowski daar verandering in brengen. "Met deze ploeg gaat Barcelona LaLiga winnen. Dat kan ik nu wel zeggen." De Bulgaar won zelf vijf keer de landstitel met Barça. In 255 officiële wedstrijden voor de Catalaanse club maakte hij 117 doelpunten. Daarnaast gaf hij 27 assists. Stoichkov heeft dus vertrouwen in de komende jaren onder Xavi.

Lewandowski speelde in totaal acht jaar voor Bayern, dat rond de 50 miljoen euro ontvangt voor zijn vertrek. In 375 wedstrijden wist de Pool 344 keer te scoren. Hoewel het de afgelopen maanden niet goed ging tussen Lewandowski en de Beierse club, kijkt de spits terug op een mooie tijd. "Het zijn acht prachtige jaren geweest. Ik hoop dat we met een beetje afstand kunnen vergeten wat er de afgelopen weken gebeurd is. Er zijn onnodige dingen voorgevallen, aan beide kanten. Een hoop valse geruchten. Het belangrijkste is wat we samen bereikt hebben: de titels, de overwinningen. Daarom wil ik ook de fans bedanken. Zelfs in de laatste week, toen er een hoop gedoe was, bleven ze achter me staan. Ik realiseer me dat ze mijn beslissing begrepen."

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties