Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met goals en assists de volgende stap in mijn ontwikkeling maken'

Laatste update:

Bazoer is druk bezig om vaker voor het doel te komen; hij wil ook met doelpunten en assists belangrijk worden voor Ajax. "Ik heb er met de trainer over gesproken", zegt het toptalent in gesprek met De Telegraaf. "Hij wil dat ik met doelpunten en assists de volgende stap in mijn ontwikkeling ga maken. Daar werk ik vooral met Dennis Bergkamp hard aan, door veel vanaf de rand van het zestienmetergebied af te ronden en bij voorzetten van de zijkant voor het doel te komen."

"Het is een kwestie van het gevoel krijgen waar de bal gaat vallen", denkt Bazoer, die ook in het verdedigend druk zetten en tempo versnellen beter wil worden. De negentienjarige international staat er nu al goed op bij diverse Europese topclubs: Barcelona meldde zich al bij de zaakwaarnemer van de Ajacied en afgelopen weekend werd beweerd dat naast Napoli ook Juventus belangstelling zou hebben.

-
Denk je dat Riechedly Bazoer de absolute top gaat halen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
4
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
6
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties