Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met het oog op blessure Alderweireld was het zaak hem heel te houden'

Laatste update:

Van Rhijn speelde maandag met Jong Ajax tegen de beloften van FC Utrecht, maar werd ruimen een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. "Ricardo speelde zondag tegen AZ al twintig minuten en samen met de zeventig van nu zit hij op een hele wedstrijd", legde Jong Ajax-trainer Gery Vink op de officiële website van zijn werkgever uit waarom de getalenteerde centrumverdediger werd gewisseld.

"Met het oog op de blessure van Toby Alderweireld was het ook zaak om hem heel te houden zodat hij kan toewerken naar Feyenoord." Zonder de Belgische stopper en Ooijer nemen de kansen op speelminuten zondag toe voor Van Rhijn. Ook is het onzeker of rechtsback Gregory van der Wiel op tijd fit is voor het duel met de Rotterdammers.

Toivomaki
Er is daarnaast ook goed nieuws vanuit de ziekenboeg voor de Amsterdamse club. Na vijf maanden blessureleed kon Henri Toivomaki maandag zijn rentree maken. De Finse verdediger heeft een buik- en liesoperatie ondergaan en miste de gehele eerste seizoenshelft, maar kon tegen Utrecht weer meedoen. "Hij moet nu goed doortrainen en stappen maken. Hij is sterk in de duels, heeft een goede kopkracht en is snel", vertelt Vink aan Ajax Life.

Denk je dat Ricardo van Rhijn zondag gaat spelen tegen Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool in deze Bundesliga-sensatie de opvolger van Van Dijk ziet
0
Memphis Depay heeft plotseling speciale klik met 'gevaarlijke jongen' in Oranje
14
Eén Oranje-speler weet nu al dat hij op de bank zit op het EK: 'Klote'
3
Van Hooijdonk vergelijkt Memphis met andere topsporter en geeft nieuwe bijnaam
0
Maak kennis met het wonderkind Yalcouyé (18), dat gelinkt wordt aan Ajax en PSV
5
Koeman verrast Jeroen Stekelenburg: 'Ik dacht dat je Frimpong zou gaan zeggen'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties