Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met Huntelaar weleens over gehad om ooit samen terug te keren naar Ajax'

Laatste update:

De 28-jarige international zat zeven seizoenen in het eerste elftal van Ajax, waarvan hij een jaar miste wegens een slepende blessure, en belandde via Atlético Madrid bij Everton. "Het zit in de planning om ooit terug te keren, maar ik vind het lastig om beloftes te maken", zegt Heitinga. "Omdat je nooit weet hoe het loopt. Zowel Ajax als ik moet er tegen die tijd een goed gevoel bij hebben. Met Klaas-Jan Huntelaar heb ik het er weleens over gehad om ooit samen terug te keren."

De verdediger voelt wel wat voor het pad dat Mark van Bommel aflegt. Van Bommel keert na jaren in het buitenland aankomende zomer terug bij PSV, waar hij zijn loopbaan zal afsluiten. "Dat is een mooi scenario", vindt Heitinga. "Mark kan echt nog van waarde zijn voor zijn club. Ik hoop dat voor mij bij Ajax over een aantal jaren hetzelfde geldt."

Ik denk dat John Heitinga en Klaas-Jan Huntelaar op een dagen samen terugkeren naar Ajax

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
0
NOS: Ronald Koeman hakt zondag belangrijke knoop door richting het EK
25
Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
10
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties