Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met John erbij was Liverpool vorig seizoen landskampioen geworden'

Laatste update:

De 41-jarige Redknapp speelde van 1991 tot 2002 op Anfield en ging in 2005 met pensioen. Hij zag hoe Liverpool vorig seizoen tot het laatst meestreed om de titel, maar toch tekort kwam. In de Daily Mail heeft hij een lofzang in huis op Terry van concurrent Chelsea. Die zal zaterdag voor de vijfhonderdste keer in zijn loopbaan als aanvoerder het veld opgaan voor the Blues en is in Redknapps ogen hét toonbeeld van kracht en onverzettelijkheid.

"De manier waarop hij speelt, organiseert, zijn team leidt… vijfhonderd keer aanvoerder zijn bij Chelsea verdient geweldig veel complimenten. Terry is de beste die ik ooit heb gezien qua verdedigen bij de paal, gevaar lezen en je positie innemen om met dat gevaar om te gaan. Hij leest de situatie en beoordeelt de hoek. Zijn positiespel is fantastisch en helpt hem om zijn gebrek aan snelheid te camoufleren. Hij doet me denken aan Bobby Moore", zegt Redknapp complimenteus.

"Hij is één van die voetballers naar wie ik kijk, denkende: ik wens dat ik de kans had gehad met jou samen te spelen", aldus de zoon van trainer Harry Redknapp. "Als John voor Liverpool had gespeeld in de jaren dat ik er ook speelde, hadden we landstitels gepakt. Vorig seizoen kwamen we één John Terry tekort in de strijd om de landstitel", gelooft de Engelsman. Terry pakte met Chelsea zelf de landstitel in de seizoenen 2004/05, 2005/06 en 2009/10. Ook won hij vijf FA Cups, de Europa League en de Champions League met zijn club.

Als Liverpool vorig seizoen John Terry had, was het kampioen geworden

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
22
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties