Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met jongens die me in elkaar wilden slaan ben ik vrienden op Facebook'

Laatste update:

"Bij PSV ging het verhaal ging dat ik een Ajax-tatoeage had", kijkt de 32-jarige Van der Meyde met De Pers terug op zijn periode in Brabant. "Dat is me de hele tijd blijven achtervolgen. Voor de wedstrijd tegen Ajax stond bij de training een groepje van de harde kern van PSV-fans me op te wachten. Ze wilden dat ik mijn kuit liet zien. Drie van hen werden binnengelaten in het gebouwtje op de Herdgang."

"Ze werden van harte welkom geheten. Stond ik daar in mijn onderbroek. Daarna was alles oké. Ik had hem al anderhalf jaar niet meer", vertelt de achttienvoudig Oranje-international. Het verwijderen van de tatoeage viel overigens niet overal in goede aarde. Een paar maanden nadat de buitenspeler weg was bij PSV, kreeg hij opnieuw problemen over de tattoo, maar nu met de harde kern van Ajax.

"Waarom ik die Ajax-tattoo had weggehaald?", was de vraag die Van der Meyde gesteld werd. Een paar leden van de F-side verzamelden zich tijdens een feest in september 2010 om de voetballer heen. Een van hen wilde Van der Meyde slaan, maar miste, waarna een grote knokpartij ontstond. "Alles is nu weer goed. Met die jongens die me toen in elkaar wilden slaan ben ik nu vrienden op Facebook."

Denk je dat Andy van der Meyde spijt heeft van zijn tatoeage?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties