Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met mij aan het roer stond Hamburger SV nu niet zo laag op de ranglijst'

Laatste update:

"Het probleem bij HSV is altijd hetzelfde: er wordt veel teveel verwacht", zegt Fink tegen Die Welt. "Toen ik in oktober 2011 trainer werd zei Franz Beckenbauer: Alleen een magiër kan deze club nog helpen. En hoewel ik geen magiër ben, slaagden we erin niet te degraderen. Het jaar erop werden we zevende. En wat gebeurt er vervolgens? Na vijf wedstrijden in het nieuwe seizoen word ik ontslagen."

"En dat terwijl we de club eindelijk in rustiger vaarwater hadden gekregen. Daarna zakte alles in elkaar", blikt Fink terug. "Ik ben ervan overtuigd dat HSV met mij aan het roer nu niet zo laag op de ranglijst zou staan. Sommige spelers geven niet voldoende voor het geld dat ze verdienen." Van Marwijk werd deze week opgevolgd door Mirko Slomka, trainer nummer drie van het lopende seizoen.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties