Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met name de sfeer in De Kuip, hij heeft uitgelegd hoe groot deze club is'

Laatste update:

Toen Toornstra de kans kreeg om speler van Feyenoord te worden, hoefde hij niet lang na te denken. De 25-jarige middenvelder zat al kind al op de tribune in Rotterdam. "Het was met name de sfeer in het stadion die me erg aansprak", vertelt de tweevoudig Oranje-international in gesprek met Metro over De Kuip, waar hij op 13 september tegen Willem II zijn thuisdebuut als Feyenoorder kan maken.

Immers lichtte zijn voormalig teamgenoot wel voor over wat hij in Rotterdam kan verwachten. "Lex heeft me vooral uitgelegd hoe groot deze club is, dat er veel meer druk op staat dan bij een club als ADO. Ik merk dat nu zelf ook al aan alle aandacht die er vanuit de media voor mij is. Verder vertelde Lex dat hij zin heeft om weer met mij samen te spelen. Hij denkt dat het hier allemaal wel goed komt met mij."

Denk je dat Jens Toornstra het goed gaat doen bij Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
1
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
11
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
12
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties