Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met Oranje naar het EK in 2020 gaan is zeker een mooi doel'

Laatste update:

"Iedere speler bij Jong Oranje wil een keer de overstap maken naar het Nederlands elftal. We zijn allemaal ambitieus. Wie uiteindelijk van ons de stap maakt naar het grote Oranje is lastig te zeggen en ook of en wie uiteindelijk een echte topspeler wordt als Arjen Robben, Wesley Sneijder of Robin van Persie. Maar we hebben wel kwaliteiten in onze selectie. Met het grote Oranje naar het EK in 2020 gaan is zeker een mooi doel."

Dat zijn club Feyenoord op het moment niet goed draait, erkent St. Juste. De jeugdinternational zegt dat de Klassieker tegen Ajax, maar ook de wedstrijden in de Champions League, teleurstellend waren. Toch haalt St. Juste iets positiefs uit de nederlagen, namelijk dat hij als jonge voetballer veel ervaring opdoet. "Tegen Manchester City stond ik tegenover Gabriel Jesus en Leroy Sané, dan kun je geen moment verslappen."

De verdediger zegt dat hij tijdens de duels in het miljardenbal het klasseverschil tussen de absolute top en de Eredivisie goed merkte. "Al waren de duels met Klaas-Jan Huntelaar ook mooi. Hij is slim en heeft veel ervaring. Ik neem al die ervaringen mee. We hopen nog iets moois te laten zien in de laatste twee wedstrijden in de Champions League."

Jeremiah St. Juste komt in de toekomst in aanmerking voor het grote Oranje

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
9
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
12
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties