Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met z'n allen niet gepresteerd tegen Excelsior, zondag is dat anders'

Laatste update:

"De voorbereiding was normaal. Na een teleurstelling wil je opstaan en je rug rechten. Dat gevoel hebben wij ook. We hebben maandag de wedstrijd nabesproken en het vizier gelijk gericht op zondag. Er zijn veel dingen fout gegaan tegen Excelsior, het is moeilijk om daar precies de vinger op te leggen. We hebben met z'n allen niet gepresteerd, zondag zal dat anders zijn", zegt de oefenmeester op de wekelijkse persconferentie. "Het is alles of niets zondag. We moeten er één winnen, dat wilden we afgelopen zondag al. Dat is niet gebeurd, dus nu komt het aan op de laatste wedstrijd in eigen huis."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

"In eigen huis heb ik er vertrouwen in. Eigen stadion, eigen kleedkamer, eigen veld. Het publiek erachter", vervolgt Van Bronckhorst. Hij wil nog niet zeggen wie de geschorste Tonny Vilhena vervangt. "Deze week was er rust rond de ploeg. We willen open zijn, dat hebben we daarvoor gedaan, alleen richting het laatste duel is het toch fijner bij elkaar te zijn in rust. De positie waar wij staan is nog steeds fantastisch. We krijgen zondag de kans om het recht te zetten, dat kan niet altijd. Na al die jaren kunnen kampioen we worden, daar moet de focus blijven. Als wij brengen wat we kunnen brengen, sluiten we het positief af."

Van Bronckhorst houdt zich dan ook niet bezig met de verrichtingen van Ajax, dat komende zondag op bezoek gaat bij Willem II. "Het resultaat Ajax heeft geen invloed op ons. We moeten winnen om kampioen van Nederland te worden. Ik zal de tussenstand ongetwijfeld meekrijgen, maar zelf winnen is het belangrijkste", stelt de oefenmeester, die wel donderdag wel naar het duel tussen Ajax en Olympique Lyon keek. "Ik denk dat we trots mogen zijn dat we een Nederlandse club in een Europese finale hebben."

Wordt Feyenoord kampioen van Nederland?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties