Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Metallurg Donetsk maakt melding van komst overbodige Ajacied

Laatste update:

De nummer zes van de Oekraïense Premier Liga arriveerde zaterdag in het Turkse Antalya, waar de manschappen van Yuriy Maksymov zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ebecilio is meegegaan op het trainingskamp en lijkt dus definitief te zijn overgenomen van Ajax. Metallurg heeft een transfersom van enkele tonnen betaald voor de 21-jarige dribbelaar.

Ebecilio debuteerde onder Frank de Boer in het eerste elftal van Ajax en was basisspeler in het elftal dat in het seizoen 2010/11 kampioen van Nederland werd. Vorig seizoen werd hij echter al voorbij gestreefd door de concurrentie en in het lopende voetbaljaar kwam Ebecilio in geen enkele competitiewedstrijd in actie. Het contract van de aanvaller in Amsterdam zou in de zomer aflopen.

Ajax had Lorenzo Ebecilio niet moeten verkopen

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties