Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meulensteen neemt baan aan en moet 'belangrijke beslissingen' nemen

Laatste update:

Meulensteen werd in september voor het eerst in verband gebracht met The U en gaat de club op technisch gebied van adviezen voorzien. "We zijn nog op zoek naar een vaste sportief directeur, maar zijn alvast heel blij met de samenwerking met Meulensteen. Hij gaat ons de komende paar maanden bijstaan bij het nemen van belangrijke beslissingen", aldus Sugarman.

Meulensteen was eerder jarenlang de assistent-manager van Sir Alex Ferguson bij Manchester United. Later was hij even werkzaam bij Anzhi Makhachkala en vorig seizoen volgde hij Martin Jol op als hoofdtrainer van Fulham, maar Meulensteen moest in februari zelf ook vertrekken. Philadelphia Union eindigde vorig seizoen overigens als zesde in de Major League Soccer.

Denk jij dat René Meulensteen ooit nog trainer wordt in de Eredivisie?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
17
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
58
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties