Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mexicaanse bokskampioen bedreigt Messi: 'Hij moet bidden dat ik hem niet vind'

Laatste update:

Messi tekende afgelopen zaterdag voor de openingstreffer tegen de Mexicanen, en verzorgde tevens de assist voor het slotakkoord van Enzo Fernández. De overwinning werd vanzelfsprekend gevierd in de kleedkamer, maar op een manier die viervoudig wereldkampioen boksen Canelo Álvarez niet kon bekoren. Op beelden van de viering was namelijk te zien dat Messi een Mexicaans shirt wegtrapte.

Hoewel meerdere media in het land geen afgunst zien in de actie en denken dat Messi gewoon al trappende zijn schoen probeert uit te trekken, is Álvarez woest. "Heb je Messi de vloer zien vegen met ons shirt en onze vlag?", fulmineert hij op Twitter. "Hij kan beter tot God bidden dat ik hem niet vind. Zoals ik Argentinië respecteer, moet hij ook Mexico respecteren."

Het relaas van Álvarez lijkt verdacht veel op dat van de Mexicanen na de wedstrijd tegen Nederland op het WK van 2014. Eén van hen, een man genaamd José Luis Mercado, was het zelfs zó oneens met het geven van een penalty aan Arjen Robben, dat hij jarenlang dag in dag uit tweette: 'No era penal' (het was geen penalty). Op zijn driejarig jubileum reageerde KNVB ludiek met de tekst 'Era penal!'. Mercados richt momenteel zijn toorn op Max Verstappen, die in zijn ogen de fout in ging ten opzichte van Mexicaanse Formule 1-coureur Sergio 'Checo' Pérez. "Max moest Checo doorlaten", tweet Mercados inmiddels al veertien dagen op rij.

WK
Argentinië
2 - 0
Mexico

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
6
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
8
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties