Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mexicaanse fan twittert ook twee jaar na dato nog dagelijks: 'No era penal'

Laatste update:

Robben ging na een dribbel op de rechterflank naar de grond na vermeend contact met Rafael Marquez. Die gaf na de wedstrijd aan dat Robben in het veld had gezegd dat hij zich had laten vallen, maar voor de camera vertelde Robben zelf dat hij wel degelijk werd geraakt. Voor Somor was er geen twijfel: de Nederlander liet zich vallen. En daar is hij nog steeds boos over.

De Mexicaan twittert al sinds die ene middag in Fortaleza dagelijks no era penal, het was geen penalty. In deze tweets tagt hij iedere keer de FIFA, de KNVB en de Mexicaanse voetbalbond. Somor houdt dit al aardig lang vol, want deze woensdag is het dus precies twee jaar geleden dat Robben in het vijandenboekje van voetbalminnend Mexico terecht kwam. En nog steeds wordt er iedere dag een tweet verstuurd door Somor.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
5
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
21
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties