Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Grootverdiener Steven Bergwijn lijkt te vertrekken bij Ajax: 'Verwachting dat hij een transfer maakt'

Laatste update:

Bergwijn ligt in de Johan Cruijff ArenA nog tot medio 2027 vast, maar de kans is groot dat de 35-voudig international van Oranje zijn contract niet gaat uitdienen bij Ajax. De Amsterdammers zijn bereid mee te werken aan een vertrek van Bergwijn. "Zo zou Ajax de financiële gaten beetje bij beetje kunnen dichten en zelf voorzichtig aan aanvallende versterking kunnen denken."

Volgens VI ligt de prioriteit bij Ajax op een nieuwe rechtsbuiten. "De naam Omari Hutchinson viel regelmatig in de Johan Cruijff Arena: Ajax mikte op een huurdeal met Chelsea, maar greep mis. Ook Bertrand Traoré en Oguz Aydin waren thema's bij Ajax. Traoré bleek te duur en ook Aydin, die in Turkije al onder Farioli werkte, komt niet." Ajax zou inmiddels de Zuid-Amerikaanse markt verkennen in de zoektocht naar een nieuwe buitenspeler voor de rechterflank.

Intern lijkt Ajax de oplossing niet in huis te hebben. "Berghuis is voor die positie niet meer de eerste optie, omdat hij de voorkeur geeft aan een plek op het middenveld. Mogelijk zullen pas na de start van de competitie de meeste mutaties plaatsvinden, omdat dan echt duidelijk wordt welke spelers buiten de boot vallen. Dan valt er ook meer te zeggen over het perspectief van spelers als Carlos Forbs, Naci Ünüvar en Jaydon Banel."

Ajax nam Bergwijn in de zomer van 2022 voor 31,25 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Inmiddels lijkt er een wonder nodig om dat aankoopbedrag terug te verdienen. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 18 miljoen euro. Naar verluidt is Bergwijn samen met Berghuis de meest betaalde Ajacied.

Sinds zijn komst speelde Bergwijn 76 officiële wedstrijden namens Ajax. Daarin was de Amsterdamse rechtspoot goed voor 29 doelpunten en 11 assists. Met zijn jeugdliefde wist Bergwijn nog geen enkele prijs te veroveren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rellen op Woenselse Markt in Eindhoven na Nederland-Turkije: 'Waar is politie?'
0
Derksen houdt zich niet in over Oranje-international: 'Hij doet hier alles fout'
10
Eén speler van Nederland wekt woede van Turkije: 'Schandalig! Dit was rood'
23
Koeman bejubelt één man: 'Waren er maar meer bij ons met zo'n groot hart'
27
Gijp had één speler van het Nederlands elftal in de eerste helft al gewisseld
15
Van Hooijdonk is klaar met koppeltje in Oranje: 'Deze twee kunnen niet samen'
23

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties