Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Michel Vorm staat mogelijk voor terugkeer naar Nederland

Laatste update:

"Toen ik begin vorig seizoen een tijdje geen club had en weer in Nederland woonde, besefte ik wel dat ik mijn kinderen hier graag zie opgroeien. Een club in Nederland of België zou me wel wat lijken. Er zijn al wat contacten met clubs", aldus de keeper, die niet per se zal eisen dat hij ergens de eerste doelman wordt. "Ik kan op verschillende manieren van dienst zijn."

Vorm was eerder jarenlang actief voor de FC Utrecht. In totaal keepte de vijftienvoudig Oranje-international 159 wedstrijden voor de Domstedelingen. Vorm weet dat de deur in Utrecht altijd voor hem openstaat. "Dat is echt mijn club en ik volg ze nog echt op de voet. Ik weet dat ze een aantal talentvolle doelmannen hebben daar. Bij een keeper als Maarten Paes zie ik veel van mezelf terug."

De sluitpost was vanaf medio 2014 actief voor Tottenham, waar hij 48 duels voor heeft gespeeld. "Je weet dat als je bij zo'n grote club gaat spelen dat het moeilijk wordt. Uiteindelijk heb ik nog best wat wedstrijden kunnen spelen. Ook in de Champions League", stelt Vorm, die de return van de halve finale van de Champions League vorig seizoen tegen Ajax (2-3 winst) de meest speciale wedstrijd vond toen hij bij the Spurs speelde.

"Dat je bij rust met 2-0 achterstaat en je hebt de heenwedstrijd al met 0-1 verloren tegen een fantastisch spelend Ajax, maar die wedstrijd dan nog wint. Wat dat doet met een ploeg is ongekend. Ik kende best wat spelers bij Ajax natuurlijk en vrienden van me zijn fan van de club. Dat maakte het allemaal extra speciaal en zorgde ook wel weer voor een dubbel gevoel", besluit Vorm.

Meer nieuws

Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
7
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
9
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
16
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties