Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Michiel Kramer voor even geliefd bij Ajax: 'Wel een beetje pijn nu'

Laatste update:

Jordan Teze kon een bal in het strafschopgebied niet wegwerken, waarna Kramer met de rug naar het doel niet anders dan een omhaal kon maken. "Ik heb heel weinig goals zo gemaakt in mijn carrière. Ik weet niet of het een hele mooie was, maar ik heb wel een beetje pijn in mijn rug nu. Harde landing op zo'n hard veld hè", benadrukte Kramer, die zich in het verleden bij ADO, FC Utrecht of Feyenoord niet altijd even geliefd onder de fans van Ajax maakte.

Dat zal na zaterdagavond een tikkeltje veranderd zijn. PSV staat door het puntenverlies nu immers zes punten achter Ajax, dat zaterdag met 0-2 won bij Heracles Almelo én nog een duel tegoed heeft. "Ik ben vooral blij dat we een punt hebben gepakt. PSV verdiende het misschien om hier te winnen. Nou ja, ze verdienden het natuurlijk gewoon om te winnen", gaf Kramer zonder meer toe. "Zij lieten veel kansen liggen, dus zo bleven wij in de wedstrijd en konden we blijven strijden voor een punt."

"Dit is voor ons natuurlijk een bonuspunt, maar de wedstrijd van volgende week is voor ons veel belangrijker." Kramer doelde op de uitwedstrijd van volgende week zaterdag tegen Fortuna Sittard, waarin ADO belangrijke punten in de strijd tegen degradatie hoopt te pakken. De ploeg van coach Ruud Brood staat voorlaatste en heeft evenveel punten als nummer zestien Willem II, dat zondag nog op bezoek gaat bij Feyenoord.

"Ik dacht dat hij zijn rug zou breken", zei Brood gekscherend over de omhaal van de 1 meter 96 lange Kramer. "We hebben goed gekeken naar de kwaliteiten van PSV. Tot aan de strafschop halverwege de eerste helft verdedigden we volgens mij redelijk. Toen die strafschop er niet inging en wij kort daarna zelf scoorden, kregen we wel een boost. Ook dankzij de reddingen van onze doelman Martin Fraisl hadden we in de rust wel het idee dat er iets te halen viel. Tegen een topclub moet je ook een beetje geluk hebben. Mijn jongens begrijpen steeds beter wat er gevraagd wordt in deze duels."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties