Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Middenvelder beëindigt loopbaan en wordt boer: 'Neem afscheid van mijn droom'

Laatste update:

Hemmink doorliep de jeugdopleiding van FC Twente, waarna hij via Heracles bij Achilles'29 belandde. Vanaf volgend seizoen is hij amateurvoetballer bij HHC Hardenberg. "Ik hik er al jaren tegenaan, het is steeds net wel of net niet. Vaker net niet. Bij Achilles speelde ik voor de winterstop wel, nu sta ik er hier ook naast. Dat is de druppel. Ik word er niet gelukkig van", zegt Hemmink tegen TC Tubantia.

"Ik kan wel weer ergens op stage gaan, maar wie zit er op Rick Hemmink van Achilles te wachten? Ik had mezelf tot mijn 25e gegeven, dan wilde ik in de eredivisie spelen, het liefst bij een club uit het linkerrijtje. Dat is niet gelukt. Ik ben nu bijna 24, ik vind het genoeg. Maar het voelt wel raar, ik neem afscheid van mijn droom", legt de middenvelder uit, die vanaf volgend jaar dus boer is. "Ik denk niet dat ik een boer-boer ben en alleen maar tussen de koeien wil staan. Dat ga ik de komende jaren uitvinden. Boer worden, is geen droom. Maar ik zie mezelf gelukkig worden op de boerderij, hoe ik het straks ook invul."

Snap jij Rick Hemmink?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
2
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties