Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Middlesbrough haalt na Valdés nog een bekende keeper binnen

Laatste update:

De 31-jarige Guzan komt over van Aston Villa, waar hij afgelopen vier seizoenen eerste keus onder de lat was. De Amerikaan kon echter niet voorkomen dat Villa in het vorige voetbaljaar degradeerde uit de Premier League. Met zijn overstap naar Middlesbrough blijft Guzan nu wel op het hoogste niveau actief, al is het de vraag hoeveel hij zal gaan spelen, met Valdés als concurrent.

Guzan is al de achtste nieuwkomer van Middlesbrough, dat zich ook al versterkte met onder meer Viktor Fischer en Marten De Roon. Na Villa en Hull City, waar Guzan op huurbasis voor speelde, is Middlesbrough de derde Engelse werkgever voor Guzan.

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties