Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Middlesbrough heeft beet en stuurt miljoenen naar Valencia

Laatste update:

Barragán maakte op achttienjarige leeftijd de overstap van Sevilla naar het Liverpool van Rafael Benítez. Hij kwam op Anfield niet verder dan één duel en verbond zich medio 2006 voor vijf jaar aan Deportivo la Coruña. Drie jaar later vertrok hij naar Real Valladolid, om zich in de zomer van 2011 aan Valencia te verbinden.

Aitor Karanka is blij met de komst van Barragán, die in vijf jaar tijd 140 officiële duels voor Valencia speelde. "Hij is een speler waar we veel van weten. Een aanwinst voor onze selectie", zo stelt de trainer. Viktor Fischer, Bernardo Espinosa, Marten de Roon, Victor Valdés en Jordan McGhee gingen Barragán voor.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties