Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Middlesbrough stuurt trainer de laan uit wegens tegenvallende resultaten

Laatste update:

Karanka werkte 3,5 jaar bij Middlesbrough en leidde de club vorig jaar naar de Premier League. Op het hoogste niveau kent de promovendus een moeilijk seizoen. Middlesbrough staat momenteel voorlaatste, met drie punten achterstand op de veilige plaatsen.

"Ik wil Middlesbrough bedanken voor de prachtige kans", zegt Karanka op de website van de club. "De club zal altijd een speciale plaats in mijn hart houden. Ik hoop altijd met de club verbonden te kunnen blijven en wens Middlesbrough het beste voor de toekomst."

Einde verhaal voor Aitor Kranka bij Middlesbrough! De trainer is donderdag ontslagen nu de club in degradatienood verkeert. De laagvlieger is terug te vinden op de negentiende plaats in de Premier League. #middlesbrough #karanka #prenierleague

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Vind jij het terecht dat Middlesbrough besloten heeft Aitor Karanka te ontslaan?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
63
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties