Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mido adviseert Ajax: 'Dat is het enige wat nu moet veranderen'

Laatste update:

Mido legt uit dat hij in Qatar zijn trainerscursus doet en ook voor BeIN Sports werkt: hij analyseert de Premier League en Champions League. Hij zegt dat hij het leuk vond om Ajax tegen te komen in zijn huidige leefomgeving. De club heeft altijd een plaats in zijn hart gehouden, sinds hij er voetbalde van 2001 tot 2003 en nog kortstondig in het seizoen 2010/11. "Het is de plek waar ik goed voetbal ben gaan spelen", weet de oud-aanvaller nog.

"En ik heb er veel geleerd van de mensen toen ik jong was. Natuurlijk maakte ik veel fouten. Maar ik had mensen die me vertelden wat goed en fout was. Zoals Leo Beenhakker, die zal ik nooit vergeten. Hij hielp me veel toen ik jong was. Mij, Zlatan en Maxwell en alle jongeren. Ik heb bij Ajax veel dingen geleerd, die ik nu als coach gebruik om mijn jonge spelers het goed te laten doen", legt Mido uit.

Mido was in 45 Eredivisieduels goed voor 23 doelpunten bij Ajax en speelde na zijn eerste periode in Amsterdam voor Celta de Vigo, Olympique Marseille, AS Roma en Tottenham Hotspur. Daarna ging het langzaam bergafwaarts met de Egyptenaar en raakte hij buiten beeld. Bovendien kwam hij de nodige kilo's aan en dat was hem aan te zien toen hij terugkeerde bij Ajax. Hij volgt de club nog steeds en vindt de huidige lichting erg talentvol.

"Maar: om door te gaan in Europa heb je altijd een paar spelers nodig met Europese ervaring. Dat is waardevol voor een team. Tegen de spelers in de Champions League is het niet genoeg om een goede, jonge speler te zijn. Wij hadden Aron Winter, Jari Litmanen, Richard Witschge en Fred Grim. Dat is het enige wat nu moet veranderen bij Ajax", adviseert Mido.

Mido heeft gelijk: het huidige Ajax heeft alleen wat meer ervaren spelers nodig

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties