Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mido hoopt op speelminuten tegen PSV: 'Ik kan iets forceren'

Laatste update:

Ajax speelt zaterdagavond de topper tegen PSV en Mido bewaart goede herinneringen aan wedstrijden tegen de Brabanders. "Ajax is een winning club", zegt de Egyptenaar op de website van Ajax. "Dat was acht jaar geleden zo en dat is niet veranderd. Door die zelfverzekerdheid is Ajax ook zo'n geweldige club. Winnen wordt hier als normaal gezien. Het is mooi om daar deel van uit te maken."

Het verschil tussen koploper PSV en nummer drie Ajax bedraagt momenteel echter zes punten. "We moeten winnen. Dat weten we. Om dat te bereiken zullen we er alles aan doen", vertelt Mido, die blij was met de steun van de harde kern, die zich vrijdag met vuurwerk bij het trainingsveld meldde. "Ze laten zien dat ze ons voor de volle honderd procent steunen. Ze tonen commitment, dat is mooi. Omgekeerd moeten wij dat zaterdag ook laten zien."

Of Mido een aandeel krijgt in dit duel, dat beslist Martin Jol. "De trainer zal uiteindelijk beslissen hoe lang hij me wil inzetten. Ik ben blij met mijn rol tot nu toe. Juist omdat Suárez en El Hamdaoui een ander type spits zijn, kan mijn inbreng het team wat extra's geven. Ik kan iets forceren in een wedstrijd, waardoor we de tegenstander kunnen verrassen."

Eredivisie
Ajax
0 - 0
PSV

Meer nieuws

Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties