Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mido: 'Ik heb gehoord dat Ajax geïnteresseerd is, hij zou daar goed passen'

Laatste update:

"Bij Lens speelt Karim Hafez. Hij is linksback en echt een heel groot talent. Hij is nu 21 jaar en komt constant op. Echt een typische linksback voor Ajax. Hij was afgelopen seizoen heel goed en ik heb gehoord dat Ajax geïnteresseerd is. Ik denk ook echt dat hij bij Ajax past", zegt Mido in gesprek met Ajax1.nl.

Hafez speelde tot dusver vier interlands voor Egypte en maakte deel uit van de selectie die op de Afrika Cup afgelopen winter tot de finale reikte. Mede door zijn deelname aan de Afrika Cup kwam hij tot 23 wedstrijden voor Lens afgelopen seizoen. Overigens is Ajax niet de enige club die geïnteresseerd zou zijn in de verdediger; ook 1899 Hoffenheim en OGC Nice hebben Hafez op de korrel.

Is Karim Hafez een goede versterking voor Ajax?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties