Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mido: 'Ik heb niet het gevoel dat ik hier iets moet bewijzen'

Laatste update:

Volgens Mido had een gesprek met trainer Keith Hill veel invloed op zijn beslissing om 'ja' te zeggen op de aanbieding die de club hem deed. "Ik vond dat wat hij me vertelde prettig, hij is heel ambitieus. We hebben hier een degelijke selectie en als we het seizoen goed van start gaan, verschaffen we onszelf een kans om in een goede positie te geraken", aldus de Egyptenaar.

Mido kwam via Zamalek en AA Gent terecht bij Ajax en speelde vervolgens voor Celta de Vigo en Olympique Marseille. Hij verruilde AS Roma gaandeweg het seizoen 2004/05 voor Tottenham Hotspur, als huurling. Hij deed het er goed en werd definitief overgenomen, maar slaagde nadien toch niet. The Spurs, waar Martin Jol toen de scepter zwaaide, verkochten hem uiteindelijk aan Middlesbrough.

Ook die club beleefde niet zoveel plezier aan de 29-jarige Mido, die geregeld te zwaar was en ongeoorloofd trainingen miste. Via Wigan Athletic kwam hij terug bij zijn oude club Zamalek en later speelde Mido ook nog even voor West Ham United. Een verhuur aan Ajax resulteerde in vijf duels en twee goals, maar de spits zegde vervolgens zijn prestatiecontract op en keerde opnieuw terug naar zijn vaderland.

Bij Zamalek maakte hij afgelopen seizoen weinig indruk, maar Barnsley heeft nu toch besloten Mido een contract voor een jaar te geven. "Ik heb niet het gevoel dat ik hier iets moet bewijzen", laat Mido weten op de clubwebsite. "Ik wil hard mijn best doen voor de club, denk dat Barnsley alles in zich heeft om succesvol te zijn. We moeten alles uit onszelf zien te halen. De Championship biedt een grote uitdaging, er doen veel clubs aan mee."

Meer nieuws

Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
0
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
0
John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
76
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties