Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miedema kan gewilde overstap maken naar Champions League-winnaar

Laatste update:

Bij Barcelona, de regerend houder van de Champions League, geldt Miedema zelfs als 'prioriteit' en kan ze ploeggenoot worden van Lieke Martens. In november berichtte De Telegraaf, de Nederlandse krant dus, al over serieuze belangstelling vanuit de Europese top, maar toen werden nog geen clubnamen genoemd. Ook Arsenal heeft overigens nog altijd hoop dat Miedema een nieuw contract ondertekent. De aanvaller schermt ook met belangstelling vanuit de Verenigde Staten, waar het vrouwenvoetbal populair is.

Miedema is met 85 treffers in 104 interlands de absolute recordtopscorer aller tijden van de Oranje Leeuwinnen en rijgt ook bij Arsenal al vijf seizoenen de doelpunten aaneen. In de Women's Super League maakte ze 67 doelpunten in 63 (!) duels, meer goals dan welke speelster ook sinds de oprichting in 2011. Desondanks won de Londense club slechts twee prijzen met Miedema op de loonlijst: de landstitel in 2018/19 en de nationale beker een voetbaljaargang eerder.

Het zou een reden kunnen zijn om over te stappen naar een andere topclub, zo gaf Miedema eerder al toe. "Het is moeilijk", zei ze in december. "Ik ben altijd heel eerlijk over die dingen. Ik heb nog geen beslissing genomen. De goede start van het seizoen heeft me zeker geholpen om me beter te voelen bij de club, maar - en ik heb dit gezegd tegen de club - ik zou graag willen zien waar we naartoe gaan en wat de plannen zijn. Ik wil de Champions League winnen en ik wil landstitels winnen. Ik geloof absoluut dat Arsenal hiertoe in staat is. Ik zou graag blijven, maar als ik het gevoel heb dat de club niet de goede kant opgaat, dan zou ik helaas waarschijnlijk moeten verhuizen om ergens anders de Champions League te winnen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties