Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mijlpaal en schorsing voor Ronaldo in Madrileense stadsderby

Laatste update:

Rayo Vallecano was in de eerste helft zonder meer de beste ploeg. Het team van trainer Paco Jémez toonde meer intensiteit en had ook het meeste uitzicht op een openingsdoelpunt. Real Madrid had geen antwoord op het spel van de stadsgenoot, al slaagde men er een enkele keer wel in om in de omschakeling voor gevaar te zorgen. Iker Casillas had het druk in de eerste 45 minuten. Alberto Bueno, voormalig Vitessenaar Gaël Kakuta en Manucho waren voortdurend een plaag voor de defensie van Real, maar Casillas hield zijn doel schoon.

David Cobeño kreeg na nog geen half uur spelen een doelpunt van Gareth Bale tegen, maar de Welshman stond licht buitenspel en zodoende werd het doelpunt afgekeurd. Pogingen van Ronaldo en James sorteerden geen effect en de dienstdoende scheidsrechter zag geen strafschop in een valpartij van de Portugees. Zes minuten na de onderbreking ging Ronaldo weer neer. De leidsman oordeelde dat er sprake was van een fopduik en deelde de sterspeler een gele kaart uit. Daardoor moet Ronaldo het komende duel met Eibar aan zich voorbij laten gaan. Ook James en Toni Kroos liepen tegen een gele kaart aan en moeten zodoende het duel van zaterdag missen.

De druk van Real Madrid op het doel van Cobeño nam toe en dat leidde in de 68e minuut tot de openingstreffer. De actie en voorzet van Dani Carvajal mochten er zijn en dat gold ook voor de rake kopbal van Ronaldo, die daarmee voor zijn driehonderdste treffer als Merengue zorgde: 0-1. Zeven minuten later was het weer raak: James werd geassisteerd door Ronaldo en verdubbelde de voordelige marge. Daarna ging de wedstrijd op en neer: Isco en Kroos hadden de 0-3 op hun schoen, terwijl Manucho en Tito nalieten om Casillas te passeren.

Daar is-ie! Nummer driehonderd van Cristiano Ronaldo! INCR7DIBLE!

Posted by voetbalzone on woensdag 8 april 2015

La Liga
Rayo Vallecano
0 - 2
Real Madrid
Wat doet Real Madrid zonder Cristiano Ronaldo, thuis tegen Eibar?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
16
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
13
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties