Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn besluit om Cruijff in te huren was een dure en zeer grote vergissing'

Laatste update:

Tegen een flinke vergoeding bleek Cruijff bereid eens te kijken naar de situatie bij Chivas. Hij tekende een driejarig contract, zorgde ervoor dat John van 't Schip hoofdtrainer werd en reisde een paar keer op en neer naar de club, die warempel ook nog een paar wedstrijden op rij won. Daarna kwam de klad er echter weer in. Een paar dagen voor de start van het nieuwe seizoen kreeg Van 't Schip zijn congé.

Cruijffs contract als adviseur werd in december ook vernietigd en terugkijkend zegt Vergara nu tegen Radiorama dat hij het allemaal anders had moeten aanpakken. "Mijn besluit om Cruijff in te huren deed ik met goede bedoelingen. Maar het kostte me enorm veel geld, het was een dure en zeer grote vergissing. Ik haalde Van 't Schip binnen als de nieuwe Josep Guardiola, maar dat was hij niet. Hij had niets te maken met Guardiola. De mensen die ik erbij haalde waren niet goed voor de club en hebben zelfs iets kapotgemaakt", vindt Vergara nu.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties