Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn cliënt verzamelt zulke verpakkingen van luxehorloges'

Laatste update:

Bayat, die ook wordt verdacht van het witwassen van geld, zou bij deze horloges hebben gesjoemeld met de btw. "Het is waar dat mijn cliënt op dat laatste punt misschien niet volledig in orde was, maar met de bedragen van het parket ben ik het niet eens", reageert advocaat Jean-Philippe Mayence in een interview met Le Soir.

Volgens Mayence is het niet zo gek dat Bayat zoveel verpakkingen van luxehorloges bezit: "Mijn cliënt verzamelt al heel zijn leven zulke verpakkingen." Mayence heeft zijn cliënt laten weten dat 'de strijd' nu pas begint en dat er 'een voetbalwedstrijd'. Bayat was aanvankelijk 'heel aangeslagen' nu hij als verdachte wordt aangemerkt.

"Hij zei me meteen dat het heel moeilijk zou worden om weer omhoog te klimmen. Hij beseft dat zijn reputatie erg besmeurd is. Het kwaad is geschied, ook al zuiveren de speurders hem in de toekomst. Naarmate de verhoren vorderden, zag hij het beter zitten. De strijd is nog niet gestreden", besluit Mayence. Volgens diverse Belgische media was de degradatie van Westerlo in 2017 het startsein geweest voor het schandaal. Moeskroen-Péruwelz begon in het seizoen 2016/17 de laatste speelronde als hekkensluiter, maar handhaafde zich door een 0-2 overwinning op KV Kortrijk, waardoor Westerlo degradeerde.

Bayat begeleidde destijds meerdere spelers van zowel Moeskroen als Kortrijk. Hij behartigt overigens de zaken van veel spelers bij diverse Belgische clubs, waar hij in sommige gevallen als huismakelaar gezien wordt. Hij staat erom bekend voor een relatief lage prijs zaken te doen en lage commissies vraagt. "Daarom is hij 'Mister Popular' bij financieel geplaagde Belgische clubs", vertelde sportjournalist Frank van Laken onlangs aan het Algemeen Dagblad.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties