Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn contract bij Ajax loopt tot juni 2013, dus ik wil me dit jaar bewijzen'

Laatste update:

In tegenstelling tot illustere landgenoten als Jari Litmanen en Petri Pasanen kwam het voor Toivomäki echter nog niet tot een officieel debuut in de Eredivisie. Bij Almere City, de club waarmee Ajax een samenwerkingsverband heeft, zijn de kansen op speeltijd groter voor de Fin. Door blessureleed kon hij zich in Amsterdam niet ontpoppen als de natuurlijke opvolger van Gregory van der Wiel.

"Ik heb een moeilijk jaar achter de rug, waarin ik weinig aan spelen ben toegekomen. Mijn contract bij Ajax loopt tot 30 juni 2013, dus ik wil me dit jaar bewijzen. Inmiddels ben ik fit en moet ik alleen nog wedstrijdritme opdoen. Ik ga hard werken om er een mooi seizoen van te maken", belooft Toivomäki op de clubwebsite van Almere City. Het bevalt hem tot nu toe prima bij de Jupiler League-club. "Ik ben heel positief over de club. Er staat een sterke spelersgroep, waarmee ik verwacht veel wedstrijden te gaan winnen."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
4
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
20
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties