Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn doel is om kampioen te worden met Ajax en om veel te scoren'

Laatste update:

Milik wordt dit seizoen gehuurd van Bayer Leverkusen, maar mag zich vanaf 1 juli definitief Ajacied noemen. De aanvaller maakte in 33 officiële wedstrijden voor Ajax 23 doelpunten en hoopt in de aankomende jaren nog veel meer te kunnen scoren, zo vertelt hij op de website van zijn club. Eerder dit seizoen zag Milik Davy Klaassen, Ricardo van Rhijn, Jasper Cillessen en Joël Veltman nog bijtekenen.

"We hebben de komende jaren tijd om met een vaste kern jonge en talentvolle spelers iets moois op te bouwen. Mijn doel is om kampioen te worden met Ajax", zegt Milik."En om veel doelpunten te maken, uiteraard. De komende weken staan in het teken van het herstel van mijn blessure en daarna richt ik mijn blik op de toekomst. En die toekomst ligt bij Ajax."

Denk jij dat Ajax de top is voor Arek Milik?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties