Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn doelpunten waren mooier dan die van Messi nu'

Laatste update:

In een interview met het Amerikaanse CNN krijgt Maradona de vraag voorgelegd, wie hij beter vindt: Messi of Cristiano Ronaldo. "Eén woord: Messi", reageert de Argentijn meteen. Daarna gaat het gesprek dieper in op Messi en op Maradona zelf en blijkt, dat de 54-jarige oud-voetballer zichzelf hoger in achting heeft staan dan viervoudig Ballon d'Or-winnaar Messi. Eerst wordt Maradona gevraagd of het nu de stijl van Messi is of al zijn doelpunten, die hem definiëren.

"Ik heb altijd mijn eigen stijl gehad en daar is Messi nog naar op zoek. Maar hij maakt zo ongelooflijk veel doelpunten, dat het niet opvalt. Ik denk dat hij zijn eigen stijl wel snel zal vinden. Ik had vanaf het eerste moment al mijn eigen stijl. Op dat punt ben ik misschien beter dan Messi. Maar Messi heeft driehonderd doelpunten gemaakt, ik ben niet verder gekomen dan tweehonderd, misschien iets meer. Het punt daarbij is wel: mijn doelpunten waren mooier", legt Maradona uit.

Heeft Diego Maradona gelijk?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties