Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mijn eerste indruk van Ten Hag was vreemd: iedereen weet welke tic hij heeft'

Laatste update:

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

"Ik heb nog tot op de dag van vandaag contact met hem. Hij belde me laatst toen ik nog in Griekenland zat. Ik zag Erik ten Hag staan, dus ik dacht: ga ik naar Manchester United? Ik ben beschikbaar", lacht de 28-jarige Ayoub. "Hij belde me uiteindelijk om te vragen hoe het me ging en hoe het met mijn familie ging. Hij is echt een man naar mijn hart." De komst van de oefenmeester was wel even wennen voor de inmiddels 28-jarige middenvelder: "Iedereen heeft altijd bepaalde vooroordelen. Ik zat toen al een paar jaar bij FC Utrecht en dat was echt mijn comfortzone. Toen hij binnenkwam dacht ik: wie is deze gek? Uiteindelijk heb ik hem leren kennen als persoon en heb ik echt liefde voor hem gekregen. Hoe vaak gebeurt het nou dat een oud-trainer je opbelt om te vragen hoe het gaat? Nooit!"

De eerste indruk die Ayoub van Ten Hag kreeg was naar zijn zeggen 'een beetje vreemd'. De middenvelder vertelt dat hij bij de eerste training zijn lach niet kon inhouden. "Iedereen weet welke tic hij heeft. Hij komt de kleedkamer in en hij begint te praten: 'We gaan er een mooi seizoen van maken jongens hè, hè, hè, hè.' Ik draaide me om en moest echt mijn lach inhouden. Ik wist echt even niet hoe ik moest reageren."

Ook vertelde Ayoub over de trainingen van Erik ten Hag, die volgens hem eindeloos duurden. "Als speler word je daar zo moe van. Het duurde allemaal zó lang. Bal niet goed? Nog een keer. Elf tegen elf. Nog een keer. Maar na drie maanden liep alles zó vlot. Dan keek je hem aan en dacht je: jij weet wel echt waar je mee bezig bent. Je zag echt een stijgende lijn en dat vind ik mooi", besluit Ayoub.

Is Erik ten Hag momenteel de beste Nederlandse coach?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties