Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn eigen functioneren zal ook geëvalueerd worden'

Laatste update:

Feyenoord slaagde er niet in om de play-offs te ontlopen en dus werd zondagavond besloten om Giovanni van Bronckhorst per direct voor de groep te zetten. Veel supporters zijn daar blij mee; zij waren al langer kritisch op het werk van Rutten. Ook Van Geel krijgt echter te maken met kritiek. De sportbestuurder zegt dat het seizoen over twee weken geëvalueerd zal worden: "En dat geldt ook voor mijn eigen functioneren", zei de directeur volgens de NOS.

"Wie mij een aantal weken geleden had gezegd dat ik op 18 mei over het vervroegde vertrek van Rutten zou praten, had ik toen voor gek verklaard", vervolgde Van Geel. "Met slechts twee punten uit de laatste vijf wedstrijden hebben wij er gezamenlijk bij Feyenoord echter veel te weinig uitgehaald. Het gaat om onverklaarbare en ongrijpbare zaken. Maar ik weet wel dat je elk seizoen geslaagde en minder geslaagde aankopen doet."

Volgens Van Geel viel het niet mee om de selectie voor dit seizoen te versterken: hij herhaalt nog maar eens dat Feyenoord aan de start van het voetbaljaar nog een negatief eigen vermogen had. "Ik heb vaak het verwijt gekregen dat ik te laat reageerde op de spelersmarkt. Niets te laat. Van elke euro die er binnenkwam aan afkoopsommen, mocht ik een kwartje uitgeven. In die volgorde moest dat", aldus de td.

Martin van Geel moet vertrekken bij Feyenoord

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties