Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn familie vroeg of ik voor het Nederlands elftal wilde kiezen'

Laatste update:

"Ja, er was contact", erkent Asensio Willemsen donderdag in AS. "Ik ben erg dankbaar voor de belangstelling, maar ik richt mij voorlopig op Spanje. Ik ben altijd in Spanje geweest en ik weet dat ze vertrouwen in me hebben, maar je weet het nooit." De Nederlandse familie van de Spaans jeugdinternational vond de interesse van Blind een eer. "Mijn familie was op dat moment in Spanje. Ze vroegen of ik voor het Nederlands elftal wilde kiezen. Er werden ook grapjes gemaakt, dat hoort er bij."

"Het was geen makkelijke periode, er werd veel over gezegd en geschreven. Maar nu is alles duidelijk." Ook assistent-bondscoach Ruud van Nistelrooij zocht in een later stadium nog contact met de Spaans jeugdinternational, maar dat veranderde niks aan de zienswijze van de jongeling. Volgens de laatste berichten in Spanje zou Real Madrid overwegen om de tiener in januari al terug te halen naar de hoofdstad. "Dat zijn volgens mij alleen maar geruchten. Ik focus mij op Espanyol. Ik weet dat Real Madrid mij volgt en dat geeft vertrouwen. Meer weet ik niet." De middenvelder speelde tot dusver acht competitieduels voor Espanyol, dat vaker voetballers van Real Madrid leent.

"Dit seizoen dient om aan het niveau van de Primera División te wennen", zo vervolgt Asensio, die op zeventienjarige leeftijd in het eerste elftal van Real Mallorca debuteerde. "En ook om beter te worden en komend seizoen naar Real Madrid terug te keren. Ik wil een goed seizoen draaien en zo hoog mogelijk met Espanyol eindigen." Voor zijn vertrek naar Espanyol trainde hij nog enkele weken mee met de selectie van Real Madrid. "Het was best een verrassing om met al die spelers te trainen. Het zijn geweldige voetballers en warme personen. De Spaanse voetballers hebben mij op weg geholpen. Nacho Fernández, Isco, Álvaro Arbeloa en ook Sergio Ramos heeft mij veel geholpen."

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties