Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn gevoel voor Willem II is groot door die mappen met steunbetuigingen'

Laatste update:

"Deze blessure was helemaal nieuw voor mij. Ik heb wel eens drie of vier weken aan de kant gestaan, maar zo lang heb ik er nooit uit gelegen", vertelt hij aan Omroep Brabant over de blessure die hem sinds november aan de kant houdt. Peters kampt met 'wat kraakbeen achter zijn knieschijf': "Het is een belangrijk drukpunt in mijn knie, maar het is niet dat ik veel pijn had. De knie reageerde daar heftig op."

Peters werkt nu vijf dagen per week op de KNVB Campus in Zeist aan zijn herstel. Hij is niet de enige voetballer die daar revalideert en komt regelmatig collega's uit de Eredivisie tegen: "Het idee in Zeist is om je uit het voetballeven te halen. Als voetballer leef je van wedstrijd tot wedstrijd. Ik heb nu maar één wedstrijd: zo snel mogelijk fit worden."

De 31-jarige verdediger hoopt in de voorbereiding op het aankomende seizoen weer aan te kunnen sluiten en lijkt zo een vertrek bij Willem II uit te sluiten. Peters zag eerder nog een transfer naar sc Heerenveen afketsen, maar zat hier niet lang mee: "Mijn gevoel voor Willem II is de afgelopen jaren groot geworden. Dat is ook mede versterkt door drie multomappen van supporters met steunbetuigingen na mijn afgeketste transfer. Die kleine dingen geven je een heel goed gevoel bij de club."

Denk jij dat Jordens Peters volgend seizoen weer een vaste waarde wordt bij Willem II?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties