Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn goal tegen het Nederlands elftal heeft me goed gedaan'

Laatste update:

"Of ik aan een vertrek denk om mijn plaats bij de nationale ploeg niet in gevaar te brengen? Ik heb het gevoel dat we weer een paar maanden terug in de tijd zijn gegaan, toen ik deze vragen ook kreeg in de aanloop naar het WK. Ik ben vandaag de dag kalm, blij met onze WK-titel en ik kan veel dingen relativeren. Ik hoef mezelf niet onder extra druk te zetten. Natuurlijk ben ik wel een sportman en zou ik graag meer willen spelen", legt hij uit.

"Maar ik zit bij een hele grote club, met grote spelers. Ik ga vechten voor mijn plek en op dit moment is een vertrek geen issue. Ik ga ervoor en reken er maar niet op dat ik op zal geven." Giroud scoorde dit seizoen pas eenmaal voor Chelsea, tegen BATE Borisov in de Europa League. Zijn andere doelpunt in de huidige voetbaljaargang kwam namens les Bleus tegen Oranje in de Nations League: "Ik kwam laat terug van het WK, daarom begon Álvaro Morata in de basis."

"Daarna scoorde ik in september tegen het Nederlands elftal, dat heeft me goed gedaan. Toen ik daarna terugkeerde bij Chelsea begon ik een aantal wedstrijden op rij in de basis. De coach heeft nu gezonde concurrentie terug weten te brengen in het team. Morata start nu weer en hij doet het goed. Het klopt dat we wat efficiënter kunnen zijn voor het doel, maar hij scoort nu en het gaat beter", sluit Giroud af.

Vind jij Olivier Giroud een goede spits voor Chelsea?

Meer nieuws

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
1
Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie
31
Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren
36
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties