Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan met zo'n Zivkovic'

Laatste update:

In de zomer liep Vroomans, de topscorer aller tijden van FC Eindhoven in het betaald voetbal, al mee in Tilburg. Hij was op dat moment officieel nog technisch directeur van Inter Baku uit Azerbeidzjan, maar daar speelden financiële problemen die Ruben Schaken ook al noopten weg te gaan bij de club. Jurgen Streppel nodigde Vroomans in de zomer uit een kijkje te komen nemen bij de Tricolores.

Eén en ander heeft nu dus geleid tot een echte samenwerking. Vroomans staat te popelen om zich te laten zien bij Willem II en om mee te helpen de club naar een hoger niveau te tillen. "Heerlijk vind ik het. Ik heb me natuurlijk op de achtergrond gehouden, maar mijn handen jeuken om aan de slag te gaan met zo'n Zivkovic bijvoorbeeld", zegt hij, doelend op Richairo Zivkovic. De van Ajax gehuurde spits staat te boek als een groot talent, maar dat komt er nog niet uit.

Vroomans werkte behalve voor Inter Baku ook op uitnodiging van Guus Hiddink in Rusland en, wederom op advies van Hiddink, als technisch manager voor De Graafschap. In maart 2014 ging hij aan de slag bij Roda JC, maar daar bleef hij slechts zes maanden werkzaam: Inter Baku lokte hem weg van de Nederlandse velden.

Denk je dat Roland Vroomans van waarde zal zijn voor Willem II?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
32
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties