Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn ouders zeiden dat het geen reden was om niet naar Ajax te gaan'

Laatste update:

"Dan zoek je steun bij elkaar, bij de familie", vertelt Scherpen zaterdag in gesprek met het Dagblad van het Noorden. Jorg Scherpen was een van de grootste fans van de doelman. "Jorg zei altijd dat hij mijn zaakwaarnemer zou worden. Dan kon ik mooi het geld voor ons verdienen. We waren goed op weg en ik blijf mijn dromen najagen. Maar nu wel zonder hem."

De dagen van Scherpen bestonden wekenlang uit 's ochtends trainen en daarna het ziekenhuis bezoeken. "Waar ik altijd middenin de familie terechtkwam, die daar elke dag met misschien wel tien mensen was." Hij praatte tegen zijn broer, in de hoop dat hij het zou horen. "En dat heeft hij ook wel gedaan. Dat idee leeft bij mij heel sterk. Bij ons allemaal. We hebben er altijd vertrouwen in gehad dat hij alles heeft meegekregen."

Scherpen ziet Ajax niet als een nieuwe start. "Wat er met mijn broer is gebeurd, neem ik altijd met me mee. Dus nee, het wordt geen nieuwe start. Ik weet niet of ik het ooit een plekje kan geven, maar voetballen is voor mij de manier om ermee om te gaan." Een andere omgeving zal Scherpen wellicht goed doen, maar voor zijn ouders zal het straks nog stiller zijn. "Als je ziet dat je vader of moeder verdriet heeft wil je eigenlijk geen afscheid nemen. Het is voor ons allemaal lastig. Maar ze hebben ook gezegd dat het absoluut geen reden is om niet naar Ajax te gaan. En het is vanuit Emmen maar twee uurtjes rijden. We zullen elkaar vaak genoeg zien."

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties