Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn situatie was vergelijkbaar met Scherpen, maar was voor Ajax geen issue'

Laatste update:

"Dat was niet slim en de commotie daarover had ik aan mezelf te wijten. Iedereen roept weleens iets geks. Bij Ajax was het geen issue, maar op social media kreeg ik bedreigingen van vooral mannen", blikt ze terug in gesprek met Het Parool. De ontstane ophef deed haar wel wat denken aan een incident dat zich onlangs afspeelde: "Klopt ja, mijn situatie was een beetje vergelijkbaar met die van Kjell Scherpen nu, al was hij elf jaar toen hij op social media zette dat hij een hekel had aan Ajax."

"Ik zou zeggen: gun hem de kans om zich op het veld te bewijzen als speler van Ajax. Ik heb me ook altijd honderd procent ingezet." Van Es hoopte haar seizoen in Amsterdam af te kunnen sluiten met de landstitel, maar Ajax moest het kampioenschap aan haar oude club FC Twente laten. Zaterdag kan ten koste van PEC Zwolle wel de bekerfinale gewonnen worden en ze mikt na het WK in Frankrijk van deze zomer, waaraan zij deelneemt met de Oranje Leeuwinnen, op een buitenlands avontuur.

De verdedigster kon in januari al naar Arsenal, maar Ajax besloot haar toen in de jacht op de landstitel aan haar contract te houden: "Ik was er wel even verdrietig over dat ik destijds niet naar Arsenal mocht, trainde ook niet zoals het zou moeten, omdat ik het niet uit mijn hoofd kreeg. Maar later zet je weer de knop om. Je wil ook in beeld blijven bij Oranje. Ik dacht inderdaad 'daar had ik ook tussen kunnen staan', toen Arsenal met nog vier meiden uit Oranje dit seizoen kampioen werd."

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
120
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
7
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
14
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties