Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn spel bij Jong Ajax was niet goed genoeg voor een plek in het eerste'

Laatste update:

De negentienjarige verdediger brak door bij Fortuna Sittard en werd daar al op jonge leeftijd aanvoerder. Liverpool had eerder al interesse en ook PSV wilde hem hebben, maar het was Ajax dat hem uiteindelijk wist in te lijven. "Natuurlijk hoopte ik dat het sneller zou gaan, dat ik eerder al speeltijd in het eerste elftal kon pakken", kijkt Schuurs terug op zijn eerste seizoen in Amsterdamse dienst. "Los van het bekertoernooi dan. Maar goed, geen enkele trainer zou het centrale duo De Ligt-Blind uit elkaar gehaald hebben. Dus was het logisch dat ik op mijn beurt moest wachten."


Bekijk hier een terugblik met cijfers op het duel tussen PAOK en Ajax

Schuurs benadrukt dat hij naar eigen inzicht nog tekort kwam voor het eerste elftal. "Mijn spel bij Jong Ajax was vorig seizoen gewoon nog niet goed genoeg voor een plek in de hoofdmacht", legt hij uit. "Zolang je nog foutjes maakt in de Eerste Divisie, ben je nog niet klaar voor de Champions League. Zo simpel is het gewoon. Er zat een stijgende lijn in gedurende het seizoen, dat was mooi en daar hield ik me aan vast."

In de Johan Cruijff Schaal tegen PSV begon Schuurs in de basis en ook tegen Vitesse en PAOK Saloniki verscheen hij aan de aftrap. "De stap naar Ajax was groter dan ik had verwacht", vervolgt Schuurs. "Hier is alleen de top goed genoeg, dat weet je van tevoren. Maar je moet het in de praktijk ervaren om erachter te komen wat presteren op dit niveau allemaal vereist. Stap voor stap ben ik daarin gegroeid. Daarom is het goed dat we de tijd hebben genomen voor dit proces."

Verwacht jij dat Perr Schuurs zijn basisplaats dit seizoen behoudt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties