Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn teamgenoot El Hamdaoui vertelde me dat ik deze kans moest pakken'

Laatste update:

"Mijn goede vriend Bulykin heeft hier gespeeld en was heel gelukkig", aldus Iakovenko tegen Omroep West. Bij Fiorentina speelde hij samen met El Hamdaoui, die eveneens positief was over de Haagse club. "Voordat ik hier heen ging, sprak ik ook met mijn teamgenoot El Hamdaoui. Hij vertelde me dat ik deze kans moest pakken."

Iakovenko, enkelvoudig international van Oekraïne, kwam het voorbije halfjaar niet meer aan de bak bij Fiorentina. Hij hoopt dan ook dat hij in het Kyocera Stadion veel aan spelen toekomt. "In Nederland is het voetbal veel meer open. Ik heb hier meer kans dan bij een kleine club uit de Serie A."

Denk je dat Oleksandr Iakovenko het goed gaat doen in Den Haag?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
11
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
9
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties