Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn vader was fan en dat gaat van vader op zoon'

Laatste update:

Volgens Lex Immers, die bij ADO samen met Toornstra speelde en nu in Rotterdam opnieuw zijn ploeggenoot is, past de club goed bij de 25-jarige middenvelder. "Ik hoorde dat hij vroeger al in een Feyenoord-pyjama sliep, die kleine Jens", vertelt Immers aan Voetbal International. Tweevoudig Oranje-international Toornstra heeft dat ook opgevangen, maar weet niet waar de anekdote vandaan komt.

"Ik heb het zelfs nog even bij mijn ouders nagevraagd, maar die konden zich er ook niets van herinneren", maakt de middenvelder duidelijk. "Ach, zal wel mooier zijn voor het verhaal. Maar Feyenoord was wel in mijn jeugd altijd mijn club. Mijn vader was er fan van en dat gaat van vader op zoon. Die sfeer in De Kuip blijft indrukwekkend."

Denk je dat Jens Toornstra een vaste basisspeler wordt bij Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties