Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn vertrek bij Arsenal is droevig en tegelijkertijd spannend'

Laatste update:

De aanvaller stond ook in de belangstelling van zijn oude club Southampton, maar zou in Sam Allardyce een geschiktere trainer zien om zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. Hij hoopt deel te kunnen nemen aan het WK en zou mede daardoor van club zijn veranderd. "Ik ben hierheen gekomen omdat ik de club naar een hoger niveau wil tillen", vertelt de 28-jarige aanwinst zelf over zijn beweegredenen. "Met de spelers die zijn aangetrokken door Everton, moet dat mogelijk zijn. Ik verheug me op het nieuwe hoofdstuk in mijn carrière."

Officieel! Theo Walcott is speler van Everton en heeft een contract ondertekend tot medio 2021. Naar verluidt ontvangt Arsenal tussen de 22,5 en 25 miljoen euro. #everton #efc #arsenal #afc #walcott #premierleague

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

"Dit is voor mij de juiste plek. Everton is een club met een indrukwekkende geschiedenis", vervolgt Walcott. Hij noemt de supporters van Everton 'gepassioneerd' en zegt het altijd moeilijk te hebben gevonden om als tegenstander op Goodison Park te spelen. "Deze plek gaat nog meer uit mij halen. Ik had het gevoel dat het tijd was om Arsenal te verlaten. Dat was droevig, maar tegelijkertijd spannend. Ik wil mijn carrière nieuw leven inblazen en Everton helpen om prijzen te pakken."

Denk je dat Theo Walcott een succes wordt bij Everton?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties