Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn vrienden van de media hebben mij weleens vergeleken met een dictator'

Laatste update:

"Mijn vrienden van de media hebben mij weleens vergeleken met een dictator. Maar ik controleerde die regels juist zo goed om een veilige omgeving te creëren bij AZ. Als gevolg daarvan kon er een topsportklimaat door de spelers gevormd worden", zegt Van Gaal, die naar eigen zeggen ook het 'Totale Mensprincipe' toepaste bij AZ. "Met Mounir El Hamdaoui hadden we dat seizoen een speciale speler in huis die doelpunten maken als grootste kwaliteit had."

"Ik moest de spelersgroep overtuigen van het feit dat hij daarom belangrijk voor het team kon zijn. En dat wij hem als persoon moesten accepteren zoals hij was. Zowel binnen het veld als buiten het veld", vervolgt de oefenmeester. AZ ging in de kampioenswedstrijd op eigen veld tegen Vitesse nog onderuit, maar pakte uiteindelijk de landstitel door de resultaten op de andere velden. "Kampioenswedstrijden zijn nooit zo goed verlopen."

"Spelers hebben dan misschien wel moeite met alle druk. Je wordt niet ieder jaar kampioen, zodat je geen ervaring kunt opbouwen. Een andere verklaring heb ik ook niet. Wij waren natuurlijk veel liever op het veld landskampioen geworden", verklaart Van Gaal. Bij de huldiging sprak hij het publiek op een voor hem kenmerkende wijze toe. "Ja, het 'wij zijn de beste' heb ik altijd gebruikt, omdat wij op dat moment de kampioen zijn en dus deze uitspraak op waarheid berust. Het gaat op dat moment om het contact en de verbinding met de fans. Ook fans houden ervan om 'de beste' te zijn."

Zie jij Louis van Gaal nog ergens aan de slag gaan?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
4
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties